Onneton omalla alalla?

Työ on aina työtä, eikä joka päivä olo voi olla mahtava. Joskus ihmiset, tai työpaikalla tehtävät asiat tulevat ärsyttämään ja laskemaan mielialaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että työtä pitäisi vihata, tai että töistä pitäisi erota, sillä jokaisella on heikot hetkensä. Jos ammatti kuitenkin imee kaikki mehut ja onnellisuuden elämästä, on ongelma suurempi. Tässä tapauksessa suunnan vaihtaminen voi olla ainoa ratkaisu, jolla elämästä saadaan kaikin puolin mukavampaa.

Kyllästyttääkö elämä?

Mikäli työpaikan tunnelma pääsee mukaan arkeen, voi koko elämä tuntua tylsältä. Jos haasteita ei ole ja motivaatio on lopussa, tulee tyytymättömyys olemaan vahvaa sekä töissä, että muualla.

Ovatko työntekijät riippakivenä?

Kaikkien kanssa ei aina tulla toimeen ja joskus töissä tämä koskee kollegoita. Suoranaista vihaa ei kuitenkaan pitäisi tuntea ketään kohtaan ja suurin osa kollegoista tulisi olla lähes siedettäviä ihmisiä. Jos nämä kuitenkin saavat mielialan päivittäin laskemaan, on työpaikalla myrkyllinen ilmasto ja kannattaakin välttää turhaa draamaa suosiolla.

Umpikujassa oman pään sisällä

Töissä voi mennä jopa ihan hyvin, mutta silti tuntuu kuin hakattaisiin päätä seinään. Olo on kuin umpikujassa, sillä tyytyväisyyden tunnetta ei saada mistään asiasta. Tämä on selvä merkki siitä, että elämä vaatii muutosta. Kannattaa kuitenkin miettiä, tuleeko töitä, vai muuta seikkaa elämässä, muuttaa.